Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ-όλο το πρόγραμμα

Την Παρασκευή 20 Μαρτίου ανοίγει τις πύλες του το 3ο Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα Αμαλιάδας που διοργανώνει ο ΕΟΣΣ, ο Δήμος Ήλιδας, το Επιμελητήριο Ηλείας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – Π.Ε. Ηλείας.

Θα γνωρίσετε τα καλύτερα  προϊόντα της Ηλείας στον πρωτογενή τομέα αλλά και επιλεγμένα παραδοσιακά προϊόντα από άλλες περιφέρειες της Ελλάδος. 

Πολλά κεράσματα και παραδοσιακά εδέσματα θα περιμένουν τους επισκέπτες του Φεστιβάλ. Οι Executive Chef κ. Θωμάς Λαζανάς, επικεφαλής ομάδας 150 chef, θα παρουσιάζουν σε όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ παραδοσιακά πιάτα από διάφορές περιοχές της Ελλάδας αλλά και τα αντιπροσωπευτικότερα δείγματα της Κουζίνας της Δυτικής Ελλάδας.  Στο Φεστιβάλ θα παρουσιάσει τις «μυστικές» του συνταγές και ο Executive Chef κ. Γιώργος Λέκκας.

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου στον παιδότοπο του φεστιβάλ με εκδηλώσεις όπως ζωγραφική, θεατρικό παιχνίδι, face painting κ.α.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι η προβολή και προώθηση των επωνύμων ελληνικών προϊόντων στο καταναλωτικό κοινό και στους χώρους εστίασης. Παράλληλα το φεστιβάλ αποτελεί τον τόπο για την σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ των παραγωγών και επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης αγροτικών και παραδοσιακών προϊόντων.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Παρασκευή 20|3 :
16.00                Έναρξη έκθεσης
16.00 - 20.00  Γαστρονομικές παρουσιάσεις - παραδοσιακά πιάτα τη
                      Δυτική Ελλάδα από τον επικεφαλής Executive Chef Θωμά Λαζανά
16.00 - 20.00  Λειτουργία παιδότοπου -  Δημιουργικό εργαστήριο Γέλα - Χαμογέλα
19.00               Επίσημα Εγκαίνια Φεστιβάλ
20.30               Επίδειξη Μαγειρικής  από τον Executive Chef Γιώργου Λέκκα

Σάββατο 21|3:
10.00                Έναρξη έκθεσης
10.00 - 14.00  Γαστρονομικές παρουσιάσεις - παραδοσιακά πιάτα από την Κρήτη  
                         από τον Executive Chef Θωμά Λαζανά
10.00 - 20.00  Λειτουργία παιδότοπου -  Δημιουργικό εργαστήριο Γέλα - Χαμογέλα
14.00 - 17.30 Επίδειξη Food Styling από τον Executive Chef Γιώργο Λέκκα
19.30             Ποντιακή Κουζίνα  από τον Executive Chef  Φιλίστωρα
                       Δεστεμπασίδη
21.00 - 22.00  Κοκτέιλ Πάρτι με βάση το τσίπουρο

Κυριακή 22|3:
10.00                Έναρξη έκθεσης
10.00 - 14.00  Παρουσίαση Ελληνικού Παιδικού Πρωινού από τους  Executive Chef Θωμά Λαζανα, Γιώργο Λέκκα και Φιλιστωρα Δεστεμπασίδη,  με τη συμμετοχή των παιδιών
14.00 - 17.30 Γαστρονομικές παρουσιάσεις - παραδοσιακά πιάτα από την Κεντρική Ελλάδα
                         από τον Executive Chef Θωμά Λαζανά
19.30   Επίδειξη Σκαλίσματος (Carving) από τον Executive Chef  Φιλιστωρα Δεστεμπασίδη
21.00 - 22.00  Κοκτέιλ Πάρτι με βάση το κρασί


ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Παρασκευή 20 / 3: 17:00 -  22:00 
Σάββατο 21 / 3: 10:00 -  22:00
Κυριακή  22 / 3: 10:00 -  22:00



Είσοδος 3€, παιδιά έως 12 ετών δωρεάν.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Τηλ. 2103610265 Fax: 2103610276 • Email:info@edpa.gr  •  www.edpa.gr https://www.facebook.com/pages/Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου