Κυριακή 21 Απριλίου 2013

It΄s time for Open coffee με το Δίκτυο Αφύπνισης Πολιτών


It΄s time for Open coffee είναι ένα από τα νέα συνθήματα του Δικτύου Αφύπνισης Πολιτών. Συμπληρώνοντας 3 χρόνια από την ημέρα που ξεκίνησε την παρουσία και δράση του στην πόλη μας, αποφάσισε να ανοίξει τις πόρτες του και να προσκαλέσει νέα μέλη, φίλους και συμπολίτες γενικότερα να πιουν καφέ μαζί και να συζητήσουν για τη ζωή στην πόλη. 

Τη νέα αυτή πρωτοβουλία διοργάνωσε η Οργανωτική Ομάδα του Δικτύου ξεκινώντας τώρα και έχοντας σκοπό να ολοκληρώσει 
                                                                    τον 1ο κύκλο της , στα τέλη καλοκαιριού.
Στο πρώτο Open Coffee, που έγινε το Σάββατο 20/4/2013 στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας, παραβρέθηκαν περίπου 20 φίλοι με τους οποίους μοιράστηκαν απόψεις για διάφορα ζητήματα και έγινε διάλογος με πλούσια επιχειρηματολογία.
Θέματα όπως ο εθελοντισμός, οι ενεργοί πολίτες, η κριτική των όσων συμβαίνουν γύρω μας, προτάσεις για νέες δράσεις αλλά και αναφορές σε θέματα επικαιρότητας ήταν στο πλαίσιο της συζήτησης.

Το ζεστό κλίμα της πρώτης αυτής συνάντησης ικανοποίησε τους εκπροσώπους του Δικτύου, οι οποίοι και δήλωσαν πως τους άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και την όρεξη ώστε να συνεχίσουν.
Οι προσκλήσεις για τα Open Coffee είναι ανοικτές προς όλους ενώ σκοπός της ομάδας είναι να γίνονται και  στοχευμένες προσκλήσεις σε συμπολίτες μας που θα μιλούν για τη δική τους δράση στην πόλη.
Η επόμενη δράση του Δικτύου που θα μπορούσατε να παρευρεθείτε είναι τη
Δευτέρα, 22/4/2012 στο Cine Cinema στις 21:30 για τη βραδιά ντοκιμαντέρ με την προβολή της ταινίας "Η Απαγορευμένη Εκπαίδευση (La educacion prohibida)".

Περισσότερα για τις δράσεις του Δικτύου Αφύπνισης Πολιτών μπορείτε να βρείτε στη σελίδα τους: http://www.citizenalertnetwork.gr/

Σία Χαλικιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου