Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Έκρηξη γέλιου με «Ροζ Μολότοφ»







Έκρηξη γέλιου με «Ροζ Μολότοφ»

Το Σάββατο 2 Μαρτίου έγινε η πρεμιέρα της παράστασης «Ροζ Μολότοφ» των Μ. Ρέππα και Θ. Παπαθανασίου στο κατάμεστο  Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο . Η Θεατρική Ομάδα των εθελοντών του Κέντρου Κοινωνικής Παρέμβασης του δήμου Ήλιδας επιμένει και φέτος να μας παρουσιάζει κωμωδία, γιατί πιστεύει (όπως μας είπαν και τα παιδιά) στην αξία του γέλιου και του αυτοσαρκασμού . Σκοπός τους είναι  το γέλιο να φωτίσει τη ζωή μας και να μας κάνει να ξεφύγουμε για λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας.
Η επιλογή του έργου βοηθάει στο σκοπό των παιδιών γιατί εκτός από  επίκαιρο είναι γεμάτο με κωμικές καταστάσεις.
 Η αγαπημένη μας  πια θεατρική ομάδα (κλείνουν φέτος τα 9 χρόνια) έχει εμπλουτιστεί και με νέα παιδιά που έδεσαν απόλυτα με τους παλιούς γνώριμους και προκάλεσαν στο κοινό εκρήξεις γέλιου με το ταλέντο και το κέφι τους.
Στην παράσταση παίζουν οι: Δημήτρης Αναστασόπουλος, Μαρίνος Αστερής, Θεόδωρος Βασιλόπουλος,  Δημήτρης Γούβης, Πίτσα Δημοπούλου, Θάνα Κορδονούρη, Γιώργος Κότσιφας, Γεράσιμο ς Λάβδας, Γιάννης Λυκούσης,  Πόπη Νίκα, Αγγελική Ντίκου, Κωνσταντίνα Ρουγκάλα, Βίκυ Σταμπόλη, Νίκος Τσαγρής και Τάσος Φραγκιάς και ο  Αλέξανδρος Μπουσδούκος που έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία του έργου.
΄           Αν θέλετε κι εσείς να περάσετε μια βραδιά γέλιου , αλλά και να στηρίξετε τα παιδιά, δεν έχετε παρά να βρεθείτε στο Δημαρχείο της Αμαλιάδας στις 9:00 μ.μ. Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν έως και την Κυριακή 10 Μαρτίου εκτός της Τσικνοπέμπτης.

Σία Χαλικιά




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου