Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Η Φωτογραφική Ομάδα Ηλείας "εκτίθεται" στην Πάτρα

«Μέρες Φωτογραφίας» είναι ο τίτλος της πολυθεματικής έκθεσης φωτογραφίας που λαμβάνει χώρα αυτές τις μέρες στην Πάτρα , σε μια διοργάνωση που την ευθύνη της έχει η Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας «ΗΔΥΦΩΣ» και ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων.
Σε αυτήν την έκθεση συμμετέχει και η Φωτογραφική Ομάδα Ηλείας, αποδεχόμενη την πρόσκληση των μελών του «Ηδύφωτος» και εκθέτει φωτογραφίες με  θέμα «Τοπίο». 
Ταυτόχρονα με την έκθεση πραγματοποιούνται και πολλές άλλες ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις όπως σεμινάρια φωτογραφιας, τον 3ο  Φωτομαραθώνιο κ.α.
Ο χώρος φιλοξενίας της έκθεσης είναι τα Παλαιά Δημοτικά Λουτρά , που βρίσκονται επί της οδού  Γούναρη 118 στην Πάτρα με ώρες λειτουργίας 10:00 π.μ. με 1:00 μ.μ. και 6:00 μ.μ. με 9:00 μ.μ. καθημερινά έως την 11η Μαΐου, όπου είναι και η λήξη των εκδηλώσεων. Στην τελετή λήξης θα
γίνει η βράβευση των νικητών του Φωτομαραθώνιου και η παρουσίαση όλων των συμμετοχών. Για όποιον ενδιαφέρεται να την παρακολουθήσει μπορεί να παρευρεθεί στο Αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου την Κυριακή 11 Μαΐου, στις 8 το απόγευμα.
Η Φωτογραφική Ομάδα Ηλείας είναι μια μεγάλη παρέα ανθρώπων όλων των ηλικιών που αγαπούν τη φωτογραφία και κάνει συναντήσεις τόσο στο 3ο Δημοτικό σχολείο Πύργου όσο και στην Παπαχριστοπούλειο βιβλιοθήκη της Αμαλιάδας. Εκεί γνωρίζουν το έργο μεγάλων φωτογράφων, παρακολουθούν μαθήματα βασικών αρχών της φωτογραφίας και βρίσκονται σε τακτά χρονικά διαστήματα για τις αγαπημένες τους φωτοβόλτες.
Για όποιον θέλει να μάθει περισσότερα για τη Φ.Ο.Η μπορεί να απευθυνθεί στην ομάδα της στο facebook εδώ.

Από εμένα καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και ένα μεγάλο μπράβο στο «ΗΔΥΦΩΣ» για το κέφι του να δημιουργεί τόσο μεγάλες και επιτυχημένες εκδηλώσεις!

Σία Χαλικιά





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου