Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Κόροιβος βόλεϊ - Το Σάββατο 31 Μαΐου η "γιορτή" για την άνοδο!

Την επάνοδό του  στην Α2 Εθνική κατηγορία , θα γιορτάσει αυτό το Σάββατο 31 Μαΐου το τμήμα βόλεϊ του  Κοροίβου , στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αμαλιάδας.
 Στις 7:30 μ.μ θα είμαστε όλοι εκεί, όχι για να υποστηρίξουμε την ομάδα μας όπως συνήθως αλλά για να χαρούμε μαζί τους και να παραβρεθούμε χωρίς άγχος πια, έναν εντελώς διαφορετικό αγώνα. Στο πλαίσιο της εορταστικής αυτής εκδήλωσης θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην αντρική ομάδα και μιας ομάδας παλαιμάχων , που θα αποτελείται από παίχτες (όλων των ηλικιών), οι οποίοι μας είχαν χαρίσει μοναδικές στιγμές παλιότερα.
Στη συνέχεια θα γίνει τιμητική βράβευση των ανθρώπων που ξεκίνησαν το βόλεϊ στην Αμαλιάδα, ενώ ο εκπρόσωπος της ομοσπονδίας πετοσφαίρισης θα κάνει και την επίσημη βράβευση της ομάδας μας για την άνοδό της.
Φυσικά θα παρευρίσκονται όλα τα παιδιά από τις ακαδημίες καθώς και όλοι όσοι ανήκουν στην «οικογένεια» του συλλόγου.

Εμείς οι φίλαθλοι, που τόσον καιρό στηρίζουμε αυτή την ομάδα, είναι δυνατόν να απουσιάζουμε;
Δε νομίζω… J
Σία Χαλικιά




Υ.γ. (1) Να μην ξεχνάμε ότι :
Το τμήμα πετοσφαίρισης το ιδρύθηκε1987 , με πρώτο πρόεδρο το Γρηγόριο Στεφανάκο. Συμμετείχε στα τοπικά πρωταθλήματα με άνοδο για πρώτη φορά στη Γ΄ Εθνική κατηγορία το 1993. Από τότε αγωνίστηκε με πρωταγωνιστικό ρόλο και με κορύφωση την άνοδο στη Β΄ Εθνική κατηγορία το 1996.
Πέτυχε πολλές διακρίσεις στα παιδικά και εφηβικά τμήματα με κορύφωση την κατάκτηση της 4ης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων.
Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της ΕΟΠΕ (Ομοσπονδία Περοσφαίρισης ) που μας εμπιστεύτηκε τη διοργάνωση του  Final 8 το 2007 και του All Star Game το 2008 . Γεμίζει πάντα το κλειστό γυμναστήριο της πόλης , χωρητικότητας 2000 θέσεων.
Τέλος έκανε τον κόσμο του βόλεϊ να μιλά για την ομάδα που κέρδισε την άνοδό της στην Α2 Εθνική Κατηγορία, βασιζόμενη στις δικές της δυνάμεις και τα δικά της παιδιά , που αγωνίστηκαν και σε ομάδες της Α1 Εθνικής Κατηγορίας και πλαισίωσαν με επιτυχία τις Εθνικές Ομάδες . 
Εθνικοί Τίτλοι
1992 – 1993 Άνοδος στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.
1995 – 1996 Άνοδος στη Β΄ Εθνική κατηγορία.
2006 – 2007 Άνοδος στη Β΄ Εθνική κατηγορία.
2007 – 2008 Άνοδος στην Α2΄ Εθνική κατηγορία.
2008 – 2009 Διεκδίκηση ανόδου στην Α1΄ Εθνική κατηγορία (4η Θέση)
2009 – 2010  Διεκδίκηση ανόδου στην Α1΄Εθνική κατηγορία (3η Θέση)


(Περισσότερα στη σελίδα: http://www.koroivosvolley.gr)
υ.γ (2) 
ευχαριστώ το inotebook και τον κ. Τάκη Σάκκο για τις φωτογραφίες από το προσωπικό του αρχείο που μας παραχώρησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου