Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Το Φεστιβάλ του γαλλόφωνου κινηματογράφου συνεχίζεται!

Λόγω μεγάλης ζήτησης από το κοινό, το φεστιβάλ παίρνει παράταση για μια ακόμη εβδομάδα. Αυτή τη Δευτέρα θα προβληθεί εκτάκτως η ταινία Η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ (LE MERPIS), Γαλλική ταινία του 1963, τουΖαν Λικ Γκοντάρ με τους Μπριζίτ Μπαρντό, Μισέλ Πικολί, Τζακ Πάλανς, Φριτς Λανγκ, Ζαν Λικ Γκοντάρ, Ραούλ Κουτάρ, Τζόρτζια Μολ.
Λόγω τεχνικού προβλήματος της πλατφόρμας του Φεστιβάλ, η ταινία MICHEL PETRUCCIANI ΔΕΝ προβλήθηκε την προηγούμενη Δευτέρα ΑΛΛΑ θα προβληθεί στις 7 Απριλίου (στη θέση της προβλήθηκε η τελευταία ταινία, "η Παναγία, οι Κόπτες κι εγώ") όπου και θα κλείσει το Φεστιβάλ για φέτος. Οπότε, ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο CineCinema αυτή τη Δευτέρα 31 Μαρτίου στις 22:00 προκειμένου να απολαύσουμε «το σπουδαιότερο έργο τέχνης που παρήγαγε η μεταπολεμική Ευρώπη».
Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά του Σινεμά για τη διάθεση του χώρου και την πολύτιμη συνεισφορά τους σε αυτή την πρωτοβουλία. Υπενθυμίζουμε ότι η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Μια διοργάνωση του Κέντρου γαλλικής γλώσσας Σαφαρής με το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος και το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου