Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Λήξη των εκδηλώσεων της ΦΛΠ Ηφύφως- "Μέρες Φωτογραφίας"



Την Κυριακή  2 Ιουνίου 2013, στις 8 το βράδυ παρευρεθήκαμε στην  εκδήλωση για τη λήξη των Ημερών Φωτογραφίας, που φιλοξενήθηκε στο χώρο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου Πατρών.
Στην όμορφη αυτή εκδήλωση της ΦΛΠ ΗΔΥΦΩΣ όπου παρακολούθησαν πάρα πολλοί «φίλοι» της φωτογραφίας, εκτέθηκαν όλες οι συμμετοχές του  2ου Φωτομαραθωνίου, ανακοινωθήκαν οι φωτογραφίες που διακρίθηκαν, προβλήθηκαν video από τον Φωτομαραθώνιο και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις και βραβεύτηκαν οι φωτογραφίες/ φωτογράφοι που διακρίθηκαν.
Τις φωτογραφίες των συμμετεχόντων, που φέτος έφτασαν τους 220, στα οκτώ θέματα του διαγωνισμού «έκριναν» διακεκριμένοι φωτογράφοι. 
Τα θέματα ήταν : 1. Νερό, 2. Ζευγάρια, 3.Αντιθέσεις, 4. Ο δρόμος είχε τη δική του ιστορία, 5. Σιλουέτες, 6.Ιαορροπία, 7.Κενό, 8. Ο άλλος μου εαυτός. 
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις 17 Μαΐου 2013 και εκτός του Φωτομαραθωνίου  περιλάμβαναν και πλήθος άλλων δράσεων από εκθέσεις ως σεμινάρια φωτογραφίας.
Συγκεκριμένα έγιναν τα εξής σεμινάρια:
- «Στούντιο Φως Φωτογραφία» από τον Χρήστο Κοσμά
- «Φίλτρα και φωτογραφία» από τον Παύλο Τουλιάτο και
- «Fine art Φωτογραφία» από το Ο Βασίλη Ταγκούλη.
Εκθέσεις:
-Παρουσίαση της δουλειάς του Αλέξανδρου Βρεττάκου στην Αίθουσα “Αίγλη” στη ΒΕΣΟ ΜΑΡΕ.
-Έκθεση φωτογραφίας των μελών της ΦΛ ΠΑΤΡΑΣ «ΗΔΥΦΩΣ» με θέμα «Μινιμαλισμός Και Φωτογραφία» στην Αίθουσα “Αίγλη” στη ΒΕΣΟ ΜΑΡΕ.
-Έκθεση φωτογραφίας των μελών της ΦΛ ΠΑΤΡΑΣ «ΗΔΥΦΩΣ» στον Πολυχώρο Πολιτισμού & Ψυχαγωγίας ΙΝΤΕΑΛ.
Σε αυτή την έκθεση που μπορείτε να την παρακολουθήσετε και έως το τέλος του καλοκαιριού, εκτίθενται  62 ασπρόμαυρες & έγχρωμες φωτογραφίες , των οποίων την επιλογή έγινε από τον Πλάτωνα Ριβέλλη.

Να σημειωθεί ότι η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις ήταν και είναι ελεύθερη.

Από εμένα,
συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, νικητές και μη για την προσπάθειά τους και πολλά μπράβο σε όλα τα μέλη της Φωτογραφικής Λέσχης Πάτρας για το κέφι και το μεράκι τους, την καλή τους διάθεση και την άριστη φιλοξενία τους.

Σία Χαλικιά

υ.γ. 
για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες της ομάδας : 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου