Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Κόροιβος- Εθνική Ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων για το του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Σήμερα  Τρίτη 23 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα ο Κόροιβος αντιμετώπισε  την Εθνική Ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας σε έναν αγώνα για «ιερό» σκοπό, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού» και ένα μέρος αυτών στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ήλιδας.
 Όσοι ήταν παρόντες στο κλειστό του Δήμου Ήλιδας φυσικά βοήθησαν σε αυτό το σκοπό  αγοράζοντας το εισιτήριό τους στο συμβολικό ποσό των 5 ευρώ, αλλά ταυτόχρονα είχαν και την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κι ένα παιχνίδι σε εντελώς διαφορετικό κλίμα.
Ένα παιχνίδι χωρίς άγχος , γεμάτο χαμόγελα και ευγενή άμιλλα. Με χαρά επίσης παρακολουθήσαμε να αγωνίζονται, όχι μόνο τα μεγάλα ονόματα της ομάδας μας, αλλά όλοι οι παίχτες ακόμα και οι πιο μικροί.
Το σημερινό παιχνίδι μας θύμισε τι πραγματικά σημαίνει αθλητικό πνεύμα και ανθρωπιά και τιμά και τις δύο ομάδες.  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και έξι χρυσοί Ολυμπιονίκες, που ήρθαν στην Ηλεία ειδικά γι’ αυτό τον σκοπό. Πρόκειται για τους: Κατερίνα Θάνου , Εύα Χριστοδούλου , Λεωνίδας Κόκας, Σπύρος Μπίμης, Περικλής Ιακωβάκης και ο Δημοσθένης Ταμπάκος. 
Επίσης ο δήμαρχος του Δήμου Ήλιδας κ. Χριστοδουλόπουλος, τοπικοί φορείς, μεγάλος αριθμός αξιωματικών των ένοπλων δυνάμεων καθώς και η αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά.Από εμένα πολλά συγχαρητήρια σε όλους , αλλά να εκφράσω κι ένα μικρό παράπονο από τον κόσμο της περιοχής που δεν παραβρέθηκε , στο βαθμό τουλάχιστον που το κάνει στους υπόλοιπους αγώνες της ομάδας μας.
Σία Χαλικιά
Υ.γ.
Εντελώς ενημερωτικά να αναφέρω ότι ο αγώνας έληξε με νικητή τον Κόροιβο και με σκορ 82-59.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου