Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Σαρωτική Νίκη : 3-0 ο πρώτος αγώνας στην έδρα μας


Με αποτέλεσμα 3-0 σετ έληξε ο δεύτερος αγώνας του πρωταθλήματος  της Α2 βόλεϊ των ανδρών. Η ομάδα μας κέρδισε με μεγάλη άνεση  στο Κλειστό της Αμαλιάδας την ομάδα των Ιωαννίνων. Ήταν ένα δυνατό ντέρμπι που δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλη ομάδα ούτε καν να προηγηθεί.
Τα σετ είχαν ως εξής :
1ο σετ 25-18
2ο σετ 26-24 και
3ο σετ 25-20  
Ο προπονητής της ομάδας κ. Ανδρέας Γκρουμούσας δήλωσε:
«Πολύ μεγάλη σημασία έχει για εμάς αυτή η νίκη. Είναι το πρώτο «τρίποντό» μας στην Α2 μετά από 3  χρόνια στην τοπική κατηγορία. Η σημασία αυτών των τριών βαθμών είναι μεγάλη, γιατί πρώτων παίξαμε κεκλεισμένων των θυρών, δεύτερων είμαστε ακόμα στην αρχή και η ομάδα χρειάζεται νίκες για να
«ρολάρει» και τρίτων κερδίσαμε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Πολύ σπουδαία ήταν σήμερα η παρουσία του Φώτη Παναγιωτάρα που συνέβαλε κατά πολύ στο αποτέλεσμα».

Ο Φώτης Παναγιωτάρας δήλωσε:

«Ήταν ένας πολύ σημαντικός αγώνας για εμάς και χαίρομαι πολύ για το αποτέλεσμα. Η ομάδα μας είχε καλή εμφάνιση και αυτό που πιστεύω ότι μας βοήθησε ήταν ότι παίξαμε καλή άμυνα. Το άσχημο για εμάς ήταν ότι δεν είχαμε την ευκαιρία να έχουμε μαζί μας τον κόσμο , που μας στηρίζει πάντα στα εντός έδρας παιχνίδια. Τέλος θέλω να πω ότι αφιερώνουμε αυτήν τη νίκη στον αρχηγό μας, Γιάννη Τσερεγκούνη, που πριν από δύο μέρες έγινε για δεύτερη φορά πατέρας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου