Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014

Οι “Κυριακές των παιδιών” ενώθηκαν με το “Κερνάμε Ελλάδα”Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου οι “Κυριακές των παιδιών” ενώθηκαν με το “Κερνάμε Ελλάδα” !!!

         Από τις 10:00 το πρωί "Ποδήλατο music cafe" μαζί με τα κορίτσια του περίμενε τα παιδιά και όπως κάθε Κυριακή πρωί , έπαιξε μαζί τους, δημιούργησε κατασκευές, ζωγραφιές , αποκριάτικες μάσκες και πολλά άλλα.

       Μαζί τους ήταν και γνωστοί σεφ, που μαγείρεψαν πρωινό για τα παιδιά , ενημέρωσαν τους γονείς για τη διατροφική του αξία και παρότρυνε μικρούς και μεγάλους να δοκιμάσουν καινούριους γευστικούς συνδυασμούς , που τους ενθουσίασαν .
Πολλά μάλιστα από τα παιδιά δοκίμασαν να πλάσουν πιτούλες με  ζυμάρι, πράγμα που τα ευχαρίστησε ιδιαίτερα.
     
 
Η δράση έλαβε χώρα στο βοηθητικό κλειστό του αθλητικού κέντρου Αμαλιάδας, το οποίο φιλοξενούσε ταυτόχρονα και έκθεση έργων της ομάδας ζωγραφικής της Παπαχριστοπούλειου Βιβλιοθήκης.
     Η εκδήλωση έληξε περίπου στις 2,30 μ.μ αφήνοντας πολύ όμορφες αναμνήσεις σε όλους τους παρευρισκόμενους.
Την ιδέα, την ευθύνη και τη χορηγία για όλο αυτό το event είχε το "Ποδήλατο music cafe", πράγμα που έτσι κι αλλιώς πραγματοποιεί 
κάθε Κυριακή πρωί.

Ρωτήσαμε τη Μαργαρίτα Θεοφιλοπούλου, μια από τις κοπέλες που συμμετείχαν στην εκδήλωση, και μας είπε: 

Μία από τις πιο όμορφες εμπειρίες μοιραστήκαμε αυτήν την Κυριακή στις 16 Φεβρουαρίου στο " Κερνάμε Ελλάδα " αφού το " Ποδήλατο music cafe "  μετέφερε τις " Κυριακές των παιδιών " στο βοηθητικό κλειστό του Κοροίβου !!! Τα παιδιά που συμμετείχαν στην παρούσα δραστηριότητα κλήθηκαν να φτιάξουν τις δικές τους αποκριάτικες μάσκες καθώς επίσης συνέβαλαν ενεργά στην δική τους καθιερωμένη πλέον ομαδική δραστηριότητα όπου οι μικροί μας ζωγράφοι έφτιαξαν το δικό τους ουρανό γεμάτο πολύχρωμους χαρταετούς !!!! Τέτοιου είδους θεματικές δραστηριότητες πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή στο " Ποδήλατο music cafe ". Περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους να μας επισκεφτούν κ να δημιουργήσουμε μαζί όμορφες κατασκευές!!!!!

Σία Χαλικιά
υ.γ.
δείτε σε παλιότερές  μας δημοσιεύσεις , κάποιες δράσεις από τις Κυριακές των παιδιών στο Ποδήλατο:
http://tokaino.blogspot.gr/2013/04/blog-post_15.html
και
http://tokaino.blogspot.gr/2013/03/blog-post_9984.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου