Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Γκράφιτι στους τοίχους του Δημοτικού Σταδίου Αμαλιάδας



Κυριακή πρωί σήμερα 19/1/2014 και το Δημοτικό Στάδιο Αμαλιάδας γέμισε με χρώματα και νέους ανθρώπους. Σκοπός τους ήταν να ομορφύνουν τον τοίχο που αποτελεί τη μάντρα του γηπέδου.
 Έπιασαν λοιπόν τα πινέλα τους και βάλθηκαν να ζωγραφίζουν. Με θέμα τον αθλητισμό ζωγράφισαν δώδεκα τμήματα που το καθένα συμβόλιζε κι από ένα άθλημα. Στα περιγράμματα των σχεδίων βοήθησε ο ζωγράφος κ. Χρήστος Χάσα , ενώ τα χρώματα ανέλαβαν οι περίπου τριάντα εθελοντές αποτελούμενοι τόσο από ενήλικες όσο και από μικρά παιδιά.
 Η αρχική ιδέα ήταν μιας ομάδας συμπολιτών μας, οι οποίοι πήραν και την  πρωτοβουλία να την εκθέσουν στο δήμαρχο και να ζητήσουν την άδεια και τη βοήθειά του.
Η συγκατάθεση δόθηκε και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες. Αυτό βέβαια είναι μόνο ένα μικρό δείγμα , αφού οι δράσεις θα συνεχιστούν μέχρι να ολοκληρωθεί όλος ο τοίχος.
Έτσι το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη Κυριακή το πρωί και καλούνται όλοι όσοι έχουν κέφι και όρεξη για δουλειά να μας συναντήσουν στο πάρκινγκ του γηπέδου στις 9:00 π.μ. 
 Καλούνται επίσης όσοι έχουν γνώσεις γκράφιτι και θέλουν να προσφέρουν να πάρουν τα σπρέι τους και να έρθουν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους..   

Τέτοιες όμορφες δράσεις θα είμαι πάντα εδώ να τις  προτείνω!

Σία Χαλικιά 



2 σχόλια:

  1. Η αρχή έγινε και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο........ Έχουμε τέλειες αθλητικές εγκαταστάσεις και με την δικιά μας πινελιά μπορούμε να τις κάνουμε ακόμα καλύτερες.....Με σύνθημα ''δώσε χρώμα στην ζωή σου'' ραντεβού την επόμενη Κυριακή με εφόδιο την όρεξη για πινελιές και που ξέρεις..........μπορεί να μας βγει και κάποιο ταλέντο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παντα κέφια να έχετε παιδια και ιδεες!!!
    κι εμεις θα ειμαστε παντα διπλα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή